Bewegen van jong tot oud, persoonlijk en vertrouwd

Vergoedingen / tarieven

Manuele Therapie E.S.® is geen onderdeel van de fysiotherapie. Deze vorm van therapie is niet integraal uitvoerbaar in 30 minuten en past daardoor niet in de door de aanvullende verzekering gecontracteerde zorg. De behandelingen kunnen geheel, gedeeltelijk of niet vergoed worden door uw aanvullende verzekering als een erkende complementaire geneeswijze, of onder 'beweegzorg'. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van welke verzekering en welke polis u heeft genomen. U krijgt een nota die u rechtstreeks aan de praktijk kunt betalen en vervolgens indienen bij uw verzekering. Een volledige behandeling kost 75 euro en duurt een uur. Meestal zijn slechts 3 tot 6 behandelingen nodig.

Wij verzoeken u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren af te zeggen, om doorberekening van de behandeling aan u te voorkomen.

De dienstenleveringsvoorwaarden van de VMT zijn op 15 november 2021 gedeponeerd ter Griffe van de Arrondissementsrechtbank te Zwolle met het kenmerk 27/2021. Meer info bij uw therapeut!

De patiënt zal voor het starten van een behandeling geïnformeerd worden over de hoogte van het gehanteerde tarief. Met het advies te informeren bij de zorgverzekeraar naar de vergoedingsregeling. Deze is bij alle zorgverzekeraars in Nederland anders en is mede afhankelijk van de soort polis die is afgesloten.

Op de site van de patiëntenvereniging van manuele therapie, www.pvmt.nl is  een overzicht van zorgverzekeraars die tot nu toe bekend hebben gemaakt of zij de behandelingen geheel, gedeeltelijk of niet vergoeden.

Manuele Therapie Praktijk:  
Dunantstraat 609  •  2713 TA Zoetermeer • T 079-3160777
 

© 2016 Fysiodunant | Realisatie: Graficin.nl